ROUTE AUTO
 

MET DE AUTO:
Vanuit Amsterdam-Oost de Schellingwouderbrug over. In Amsterdam Noord aangekomen de borden Durgerdam volgen. In Durgerdam de dijk volgen tot aan de parkeerplaats aan het einde van het dorp.

Vanaf Amsterdam-Noord richting Schellingwouderbrug. Vanaf de Schellingwouderbrug de borden Durgerdam volgen. In Durgerdam de dijk volgen tot aan de parkeerplaats aan het einde van het dorp.

Vanaf richting Zaanstad via de ringweg (A10) richting Zeeburgertunnel. Voor de Zeeburgertunnel de afslag Durgerdam nemen. De borden Durgerdam volgen. In Durgerdam de dijk volgen tot aan de parkeerplaats aan het einde van het dorp.

Vanaf richting Den Haag, Amersfoort en Utrecht via de zuidelijke en oostelijke ringweg (A10) door de Zeeburgertunnel naar Amsterdam-Noord. Voorbij de Zeeburgertunnel de 1e afslag Durgerdam nemen. De borden Durgerdam volgen. In Durgerdam de dijk volgen tot aan de parkeerplaats aan het einde van het dorp.

Let op! Er is een parkeerverbod in Durgerdam (behoudens voor vergunninghouders)! Parkeer de auto aan het einde van het dorp. Daar vindt u een grote parkeerplaats op enkele minuten lopen van ons kantoor.

Belt u even voor een afspraak: Telefoon: 020-4910311


klik hier voor Print route
                                                                                                                                                                                                       
WIN - Durgerdammerdijk 198,  1026 CM AMSTERDAM  TEL: 020-4904480