WIE ZIJN WIJ?
 

INDEX
 

WIE ZIJN WIJ?
 

ONZE VISIE
 

CONCEPT
 

PERS
 

ROUTE
 

CONTACT
 

                    
LINKS
 
Webbouw
                


 


 


 
Paul Burger.

Het team van WIN-WIN bestaat uit Paul Burger, directeur en conceptontwikkelaar, Jan van Erven.
 
Paul Burger: WIN-WIN is min of meer spontaan ontstaan, als kindje van mijn andere bedrijf, IdeŽle Verzekeringen. IdeŽle Verzekeringen is sinds begin jaren negentig actief als maatschappelijk verantwoord financieel adviesbureau. In die hoedanigheid hebben we voor  onze eigen doelgroep een aantal maatschappelijk verantwoorde verzekeringsproducten ontwikkeld.


We moesten wel, want onze klanten hadden hier behoefte aan, maar er was nog niets op de markt. Gaandeweg kwam ik er achter dat sommige van die nieuwe producten te mooi waren om alleen voor onszelf te houden. Zo ontstond het idee om de concepten voortaan

Belangrijkste inspiratiebronnen: De natuur, reizen en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Doordat ik als intermediair en bruggenbouwer, tussen de financiŽle en ideŽle wereld sta, zie ik wat er op het gebied van duurzaamheid beter kan. Met name mijn contacten met NGOís zijn hiervoor belangrijk. Vanuit mijn kennis van de financiŽle sector zie ik juist daar de oplossingen die de duurzaamheid in onze samenleving ten goede komen. Simpelweg door duurzaamheidmeerwaarde in te bouwen in reeds bestaande financiŽle producten. Deze manier van kijken naar duurzaamheid past ook in het tijdbeeld van de terugtrekkende overheid en de privatisering van het verzekeringswezen. Het eigenbelang van de verzekeringssector bij een duurzaam ingerichte samenleving maakt het cirkeltje uiteindelijk rond. Zij betalen immers de rekening in de vorm van schadeclaims bij storm- hagel- en waterschadeÖÖ. en, het is een mooie manier om je te profileren als maatschappelijk verantwoorde verzekeraar.

                                                                                                                                                                                                          
WIN - Durgerdammerdijk 198,  1026 CM AMSTERDAM  TEL: 020-4904480